Esendere'de Akarsu ailesinin mutlu günü

Esendere'de Akarsu ailesinin mutlu günü

Yüksekova’nın Esendere beldesinde ikamet eden Akarsu ailesinden İş Adamı Sabır Akarsu, Van’da yaşayan Kılıç ailesinden Ceylan Kılıç ile dünya evine girdi.

ÖMER OĞUZ - İMAD TAŞ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekovalı genç iş adamı Sabır Akarsu Vanlı Ceylan Kılıç ile iki gün iki gece süren görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Esendere beldesindeki evlerinin önünde düzenlenen düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Düğün törenine BDP Esendere Belde Başkanı Tahsin Kaya, İş adamlarından, Fırat Erenoğlu, Yalçın Zeydanoğlu, Mehmet Aras ve Hakkari il ilçe ve çevre ilerinden ile İran ve Irak’tan çok sayıda davetli katıldı.
 
Düğün törenine katılan davetliler Kemalê Amed, Hozan Kazo ile Azad’ın seslendirdiği Kürtçe şarkılar eşliğinde geç saatlere kadar halaylar çekti.

Gelin ve damat çiftine mutluluklar dileyen damadın babası Süleyman Akarsu, kendilerini iki gün boyunca yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Akarsu ailesinin mutlu günü

Akarsu ailesinin mutlu günü

Akarsu ailesinin düğününden görüntüler

Akarsu ailesinin düğününden görüntüler

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum