Erdoğan'dan HDP'ye: Ziyaretten niye rahatsız oluyorsun?

Erdoğan'dan HDP'ye: Ziyaretten niye rahatsız oluyorsun?

Erdoğan: Bizim Şanlıurfa Milletvekilimiz Kürt'tür. Onlar esnaf ziyareti yapıyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suruç’ta AKP’li milletvekilinin esnaf ziyareti sırasında başlayan ve ailelerin de dahil olmasıyla birlikte büyüyen, 4 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin HDP’yi kast ederek, “Bizim Şanlıurfa Milletvekilimiz Kürt’tür. Onlar esnaf ziyareti yapıyordu. Milletvekilimizin abisi öldürüldü. Sana bir ziyaret yapıldıysa niye rahatsız oluyorsun. Biz barış istiyoruz, bunlar lafta barış, özgürlük diyorlar. Hepsi yalan” ifadesini kullandı.

Tayyip Erdoğan, “Bunların, bugüne kadar öldürdükleri insan sayısı yüzlerce. Bunlar değil miydi, Diyarbakır Belediyesi önünde Kürt anaları ağlatanlar. Kardeşlerim bizden böyle bir şey duydunuz mu?” şeklinde konuştu.

Erdoğan, birkaç gün içerisinde müjdeli haber vereceklerini belirterek, “Suriye’nin kuzeyinde terör koridorunu kaldırdık. Şimdi sırada Kandil var. Kandil’i bombalıyoruz.  Size birkaç gün içerisinde daha başka müjdelerimiz de olacak” dedi.

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.