Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Kıblesi Kabe olmayanın...

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Kıblesi Kabe olmayanın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB'yi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: "3 yılı geçti, bu büyükşehir belediyesi İstanbul'a bir çivi dahi çakamadı. Buna asıl dersi 2024'te İstanbul verecek. Şimdi 14 Mayıs'ta parlamento seçimlerinde bunlara dersi verecek."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayaşehir metro hattı açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

"Fatih'in emaneti olan bu güzel şehrin karanlığa sürüklenmesine seyirci kalamayız” diyen Erdoğan, şöyle konuştu: “Sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmekten kimse bizi alıkoyamaz.

“Nerede eksik, sıkıntı, ihtiyaç varsa müdahale ediyor; yapmaktan çekinmiyoruz. Asıl sorumlusu becerip devam ettiremediği için bu metro hattını büyükşehir belediyesi yapmadığı için bakanlığımız devraldı.

“3 yılı geçti, bu büyükşehir belediyesi İstanbul'a bir çivi dahi çakamadı. Buna asıl dersi 2024'te İstanbul verecek. Şimdi 14 Mayıs'ta parlamento seçimlerinde bunlara dersi verecek.”

Kılıçdaroğlu'nu da 'seccade' fotoğrafı üzerinden hedef alan Erdoğan, “Birileri seccadenin üzerine ayakkabı ile basabilir. Ne yapalım; bunları da iyi tanımak lazım. Kıblesi Kabe olmayanın seccadesi nereye bakar bilemem" dedi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum