Emektar öğretmene veda

Emektar öğretmene veda

Geçen hafta Hakkari Lisesi'nden emekli olan Hakkarili 39 yıllık emektar öğretmen Sacit Tuncer’e veda gecesi düzenlendi.

Hakkari Lisesinde 39 yıldır öğretmenlik yapan ve geçen hafta emekli olarak öğretmenlik görevini tamamlayan emektar öğretmen Sacit Tuncer’e akşam saatlerinde Hakkari Lisesi idarecileri tarafından Hakkari Öğretmen evinde bir veda gecesi düzenlendi.

Geceye Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Bayhan, Okul İdarecileri, Okul öğretmenleri ve okul personeli katıldı. Gece verilen akşam yemeği ile başladı.

30850

"HAKKARİ LİSESİ'NDE ÖMRÜMÜ GEÇİRDİM"

Gecede bir konuşma yapan emektar öğretmen Sacit Tuncer şöyle konuştu; “ Değerli Milli Eğitim Müdürüm, Milli Eğitim Müdür Yardımcım, Milli Eğitim Şube Müdürüm, öğretmen arkadaşlarım ve bu gecede emeği geçen bütün arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum ve gözlerinizden öpüyorum. Bildiğiniz gibi her yolun bir başlangıcı, birde sonu vardır. Her insanın mesleğinde bir son vardır, bende Hakkâri Lisesi'nde ömrümü geçirdim, Hakkâri’ye ortaokul ve liselerde öğretmenlik ve okul müdürlüğü olmak üzere toplam 39 yıl hizmet verdim. Gerçekten bu okuldan ayrılmak benim için çok zor oldu. Ben okuldan emekli olsam dahi, nereye gidersem gideyim Hakkâri Lisesini ömrüm boyunca unutmayacağım.”dedi.  

30851

"HAKKARİ LİSESİ BABASINI KAYBETTİ"

Daha sonra söz alan Hakkâri İl Milli Eğirim Müdürü Ömer Bulut ise şöyle konuştu; “ Aslında Hakkâri Lisesi babasını kaybetti, uzun yıllar hizmet etti. Ama emekli olmakta bir şereftir, bir güzelliktir, bundan sonraki yaşamında kendisine mutluluklar dileriz. Kırk yıl civarında Türk Milli Eğitimine hizmeti olan bir arkadaşımızı uğurluyoruz, kendisini seviyoruz aynı zamanda ayrılışının üzüntüsünü yaşıyoruz. Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar dileriz.”dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut emektar öğretmen Sacit Tuncer’e bir hizmet plaketi takdim etti. Bulutun verdiği plaket sonrasında Hakkari Lisesi adına Hakkari Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Güler ise Sacit Tuncer’e bir hediye verildi.  

Daha sonra katılımcılardan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Bayhan, Okul İdarecileri, yerli ve yabancı öğretmenler Kürtçe canlı müzik eşliğinde Hakkâri yöresine ait çeşitli halaylar çekerek eğlendiler.

39 yıllık emektar öğretmen Sacit Tuncer gerisinde öğretmenliğini yaptığı dersine girdiği ve şimdi öğretmen, doktor, avukat, memur ve milletvekili olan birçok güzel öğrencisini bıraktı.

site-04.jpg

site-03.jpg

site-08.jpg

site-05.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum