DTK Eş Başkanı Selma Irmak Hakkari'de oyunu kullandı

DTK Eş Başkanı Selma Irmak Hakkari'de oyunu kullandı

DTK Eş başkanı ve HDP Hakkari Milletvekilli Adayı Selma Irmak, Biçer Mahallesi’nde bulunan TOBB İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı. Irmak, bu seçimde halklar ve yani yaşam kazanacak mesajını verdi.

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ve aynı zamanda HDP’nin Hakkari milletvekili adayı olan Selma Irmak, Biçer Mahallesi’nde bulunan TOBB İlköğretim Okulu 1016 nolu sandıkta oyunu kullandı.

haberingoruntuleri.gif

haberinfotograflari.gif

Irmak, Hakkari Belediye Eşbaşkanı Nurullah Çiftçi, HDP ve DBP’li yöneticilerin eşlik ettiği Irmak, sandık başına gelen seçmenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Oy kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Irmak, halkların ve “Yeni Yaşam’ın” kazanacağının altını çizerek, Diyarbakır’da patlatılan bombaların, sandıkta oy patlaması olarak geri döneceğini belirtti.

Bu seçimlerde barış ve özgürlüğün kazanacağını söyleyen Irmak,“Hakkari bu sefer de yüzde 90’ları zorlayarak rekoru elinde tutacak. Türkiye genelinde de tahminlerin üstünde bir oy oranı alarak sandıktan çıkacağız.”

HDP’nin seçim başarısının aynı zamanda seçim güvenliğini sağlayan yurttaşların başarısı olacağını dile getiren Irmak, trafolara giren kediler ve hırsızlara karşı ise önlem aldıklarını belirterek, “ Bu sefer kedi ve hırsızlar kazanamayacak. Türkiye halkları için sürpriz bir başarı kazanacağız.” diye konuşmasını sürdürdü.

Öte yandan oy kullanma işleminin başladığı saatlerden itibaren Hakkari'de vatandaşlar seçime yoğun ilgi gösteriyor.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.