CHP'li Göker: Fatih Portakal'ı size yedirtmeyiz

CHP'li Göker: Fatih Portakal'ı size yedirtmeyiz

CHP milletvekili Mehmet Göker, mecliste yaptığı konuşmasında Fatih Portakal'ın resmini göstererek "Portakalı soyup yiyebilirsiniz ama Fatih Portakal'ı size yedirtmeyiz" dedi.

CHP Burdur milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Göker, mecliste yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde olan isim Fatih Portakal’ı savundu.

Göker, “Bu ülkenin bir cumhurbaşkanı Denizli’de yaptığı bir konuşmada, herkesin cumhurbaşkanı olduğunu unutarak bizim için saygın, sizler için muhalif olan bir kişiye ‘terörist’ dedi,” ifadelerini kullandığı konuşmasının sonunda kürsüye getirdiği poşetin içerisinden “Bakın bu portakal, bu mandalina, bu da Fatih Portakal” diyerek sunucu Portakal’ın fotoğrafını çıkardı.

Göker, “Buradan size sesleniyoruz: Portakalı soyup yiyebilirsiniz ama Fatih Portakal’ı size yedirtmeyiz” diyerek konuşmasını noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.