CHP ve AK Parti'li vekillerden 'cenaze' tepkisi!

CHP ve AK Parti'li vekillerden 'cenaze' tepkisi!

AK Parti milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine yönelik saldırıya tepki gösterirken, CHP milletvekili Barış Yarkadaş da "Bu ülkede birlikte yaşayacak ve birbirimize saygı göstereceğiz" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesine yönelik saldırıya tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan önlem almasını istedi. Yarkadaş, “Aysel Tuğluk’un rahmetli annesinin cenazesine saldırmak; aşağılıkça bir davranıştır” dedi.

Saldırı haberini Twitter hesabından paylaşan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ise “Cenaze karşısında huşu gerekir” ifadesini kullandı.

Yeneroğlu, tweet’inin sonuna Hazreti Muhammed’in “Şüphesiz ölüm korkunç bir şeydir. Cenazeyi gördüğünüzde hemen ayağa kalkınız” hadisini ekledi.

İlgili Haberler
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.