Süleyman Soylu: Gözaltına alınanlar var

Süleyman Soylu: Gözaltına alınanlar var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatun Tuğluk'un cenazesine yönelik saldırı nedeniyle gözaltına alınanlar olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatun Tuğluk’un cenazesinde yaşanan saldırı nedeniyle üzgün olduğunu belirterek gerekli tahkikatın başlatıldığını belirterek gözaltına alınanlar olduğunu söyledi.

“Defin işleminin hemen akabinde gerçekleşen bu olaylar bizi üzmüştür” diyen Soylu yaptığı açıklamada dün saldırının başlamasının ardından Ankara Valisi ile birlikte olay yerine gittiklerini ve gerekli tedbirlerin alınmasını sağladıklarını söyledi.

Aileye defin işleminin tamamlanabileceğini söylediklerini belirten Soylu, “Olan olaylar çerçevesinde bir değerlendirme yapalım dediler. Tunceli’ye getirmek istediler. Ailenin kararının yerine getirilmesi ve merhumenin Tunceliye götürülmesi konusunda gerekli kararı aldık” dedi. Süleyman Soylu, “Tekrar üzüldüğümü belirtmek istiyorum. İlgili gözaltı işlemeleri başlamıştır. Gerekli adli tahkikatlar yapılır sonrasına bakarız” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.