CHP: Gül tehlikeyi işaret etti

CHP: Gül tehlikeyi işaret etti

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'dan Abdullah Gül'e KHK desteği: Sayın Gül, sorumlu bir devlet adamı ifadesi ile tehlikeye işaret etmiştir...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, OHAL kararnamesiyle çıkarılan 696 nolu KHK’yı eleştiren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e destek verdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün KHK’ya ilişkin yaptığı açıklamalara ilişkin, Tezcan, “Sayın Gül, sorumlu bir devlet adamı ifadesi ile tehlikeye işaret etmiştir. AK Parti iktidarının sayın Gül’ün itirazlarına yönelik koro halinde kurmaylarının söylediklerine baktığınızda Türkiye’nin hangi tahammülsüz noktaya geldiğini görüyoruz. İktidardan düşme korkusu, milleti korkutarak iktidarını sürdürme sevdasına dönüşmüştür. O sevdanın onlara da hayrı yoktur” yorumunda bulundu.

Gül KHK’yı eleştirerek, “Bu iktidar kumpas hastalığına yakalanmış bir iktidardır. Bu iktidar kumpaslar iktidarıdır. Bir yeni kumpas da şimdi Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar  üzerine kurulmaktadır. Belediye başkanlarımıza yönelik hesaplarını biliyoruz buna karşı kararlı mücadele yürüteceğiz” açıklaması yapmıştı. (DHA)

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.