Çanakkale'de çocuk bienaline hazırlık çalışmaları başladı

Çanakkale'de çocuk bienaline hazırlık çalışmaları başladı

Çanakkale'de 9 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında "İçim Dışımdan Büyük" sloganıyla gerçekleştirilecek olan 2'inci Uluslararası Çanakkale Çocuk Bienali hazırlık çalışmaları başladı.

ÇANAKKALE - İlki 2012 yılında gerçekleştirilen Uluslararası Çanakkale Çocuk Bienali'nin ikincisi bu yıl 9 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında Çanakkale'nin farklı mekânlarında düzenlenecek. "İçim Dışımdan Büyük" sloganıyla başlayacak olan bienale Çanakkale Belediyesi, Arkadaşım Bienal Ekibi ve DADA Neşeli Fikirler Atölyesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek. 44 ülke ve Türkiye'de 35 şehirden çocuğun başvurduğu bienalin küratörlüğünü sanatçı Ani Setyan yapacak. Bienal kapsamında 2 binin üzerinde çocuk farklı sanat disiplinleriyle, teknik ve ifade biçimleriyle insanların barış içinde yaşayacağı bir sanat ülkesi için çalışacak. Yurt içi ve yurt dışından birçok çocuğun katılacağı bienalde açılacak sergilerin yanı sıra çocuklara yönelik film gösterimleri, atölye çalışmaları ve söyleşiler de düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.