Çamuroğlu'ndan Türkkan'a tepki

Çamuroğlu'ndan Türkkan'a tepki

İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantısında 'merkez sağ mı?', 'Türk merkez mi?' tartışması sırasında ismi anıldığı öne sürülen eski AK Parti milletvekili Reha Çamuroğlu, Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

İYİ Parti’nin cuma günü yapılan Başkanlık Divanı toplantısında, partinin kendisini nasıl konumlandıracağı tartışması yaşandığı öğrenildi. Toplantıda, bundan sonra izlenecek yol haritası da ele alındı.

Odatv’nin haberine göre genel başkan yardımcısı Ümit Özdağ, İYİ Parti’nin merkez sağ yerine “Türk merkez” olarak konumlandırılması gerektiğini söyledi. Bir diğer genel başkan yardımcısı Lütfi Türkkan’ın ise AK Parti’nin kuruluş gününü hatırlatarak, kurucu kadrosunun milli görüş felsefesini devam ettirmeye çalıştıklarını ifade ettiği belirtildi. Türkkan’ın, Reha Çamuroğlu ve Ertuğrul Günay gibi isimlerin AK Parti’ye dahil edilmesini de hatırlattığı ve bu isimlerin partinin siyasi hareketini değiştirecek işlere girmediklerini aktardığı öne sürüldü.

Haberde geçen iddialara Reha Çamuroğlu, Twitter hesabından yanıt verdi. “Sadece 12 Eylül 2010 anayasa değişikliği referandumunda verilen teklife imza atmamak ve oy vermemek dahi tek başına bizim doğru bildiğimizi gerekirse parti çizgisiyle çelişerek yaptığımızı göstermeye yeter” diyen Çamuroğlu’nun söz konusu iddiaya ilişkin paylaşımları şöyle:

t-011.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.