Burhan Kuzu: Tayyip Bey herkese makam verdi bir tek bana vermedi

Burhan Kuzu: Tayyip Bey herkese makam verdi bir tek bana vermedi

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın herkese bir makam verdiğini, bir tek kendisine vermediğini söyledi.

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, üç dönem de Meclis Başkanı olmak istediğini ancak temayül yoklamasında en yüksek oyu aldığı halde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine izin vermediğini söyledi.

Yeni Akit gazetesine konuşan konuşan Burhan Kuzu parti kurma hazırlığında olan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı şöyle eleştirdi: “Bu isimler makamda iken neden parti kurma çalışmaları içerisinde olmadılar. Makamlarını kaybedince bu işe giriştiler. Ben parti kurmalarını doğru bulmuyorum. Parti kurmak bir çözüm yolu değil, rüzgarın esmesi yani boşluğun olması gerekir. Rüzgar esmezse parti tutmaz, yeni oluşumlarda da bu rüzgarı görmüyorum. Oylar bölünerek bir yere varılamaz.”

Şehir Üniversitesi üzerinden yaşanılan tartışmalara da değinen Burhan Kuzu, “Şehir Üniversitesi iyi eğitim veren bir üniversite. Ancak ortada bir borç var ve bu borç ödenmek zorunda. Bunun sorumlusu Cumhurbaşkanı Erdoğan değil, üniversitenin yöneticileridir” dedi.

‘BEN DOBRA BİR ADAMIM’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın herkese bir makam verdiğini, bir tek kendisine vermediğini ifade eden Burhan Kuzu, “Ben üç dönemde Meclis Başkanı olayım dedim. Tayyip Bey izin vermedi. Seçimle gelen bir yerdi. Temayül yapıldı en çok oyu da ben aldım. Benimle arasında bir sorunda yok. Ben dobra bir adamım” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum