Bekir Bozdağ: Adalet Yürüyüşü samimi değil

Bekir Bozdağ: Adalet Yürüyüşü samimi değil

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Yürüyüşüne ilişkin 'samimi değil' ifadesi kullandı. Adalet Yürüyüşü'nün bugün Kocaeli'ne varmayı planlıyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması sonrası başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’nü değerlendirdi.

‘Adalet Yürüyüşü’ on dokuzuncu gününe girdi. 420 kilometrelik yürüyüşte bugüne dek yaklaşık 315 kilometre yol katedildi. Korteje katılımın, hafta başı olması nedeniyle son iki güne kıyasla düştüğü gözlendi.

Milliyet’ten Abdullah Karakuş’a konuşan Bozdağ, Adalet Yürüyüşü’ne ilişkin “Enis Berberoğlu hakkında mahkemenin tutuklama kararı bu planın devreye sokulması için bir fırsat olarak görüldü. Baktığınızda araç giydirmeleri, şapkalar, tişörtler, bir sürü malzeme var. Karar öğleden sonra çıktı. Sabah 10’da yürüyüşe başladılar. Bu kadar kısa sürede bunlar hemen tasarlanıp adalet nasıl yazılacak Bu gerçekten samimi bir adalet arayışı ve yürüyüşü değil” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.