Barış Atay: Yavuz Bingöl, sol hasta olduğundan mı bir günde sağcı oldu?

Barış Atay: Yavuz Bingöl, sol hasta olduğundan mı bir günde sağcı oldu?

HDP, Hatay Milletvekili Barış Atay'dan Yavuz Bingöl'e: Türkiye'de sol hasta olduğu için mi bir günde sağcı oldu?

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara’nın konuğu olan HDP Hatay Milletvekili Barış Atay, türkücü Yavuz Bingöl’ün, ‘dünyada sol hasta’ sözlerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği desteği yorumladı.

Barış Atay, “Yavuz Bingöl’e şunu sormak lazım; Türkiye’de sol hasta olduğu için mi bir günde sağcı oldu? Çünkü hazır pasta, ben de buradan yürüyemiyorum artık, ben sabah kalktım artık sağcı oldum, Erdoğancının feriştahıyım diye de bir açıklama yapayım, ne kadar sevdiğimi dünya alem görsün. He evet Berkin’i yuhalattığı için tepki göstermiştim ama önemli değil, bu kadar radikal bir çıkışı yutarım. Yani bu mudur siyasete bakış açısı” dedi.

‘BİNGÖL, ‘SOL’DAN ÇOK PARA KAZANDI’

Atay, “Yavuz Bingöl çok enteresan bir profil. Hayatını sol değerler üzerinden geçirdiğini söyleyip, müziğini icra edebilmesini sol derneklerin, sol partilerin, sol hareketlerin açtığı imkanlarla yürüten bunun üzerinden ciddi para da kazanan birinin bir sabah kalkıp ‘ben Erdoğancının feriştahıyım’ demesi absürd” şeklinde konuştu.

‘ALİ İSMAİL KORKMAZ’IN YAŞADIKLARINI OKUSUN’ 

Barış Atay, değerlendirmelerini, “Beni bu kadar linç etmeye değer miydi diyor ya. Linç edilmedi. Bir zamanlar uğruna tweet attığı Ali İsmail Korkmaz’ın yaşadıklarını okusun tekrar, linç nedir oradan öğrensin. Şu süreçte benim üzerimde baskı kurmasınlar diye bu kadar her şeyden vazgeçmeye, hiçleşmeye değer miydi diye kendisine sormalı” şeklinde noktalarken, Bülent Ortaçgil ve Mazhar Alanson’un açıklamalarına da değindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.