Bağdaş (Peranîs) Köyü’nde mahsur kalan hasta  kurtarıldı

Bağdaş (Peranîs) Köyü’nde mahsur kalan hasta kurtarıldı

Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Bağdaş (Peranis) Köyü’nde rahatsızlan bir vatandaş İl Özel İdare’ye bağlı Yüksekova Şantiye Şefliği karla mücadele ekiplerin dört saatlik yol temizleme çalışmasının ardından hastane ulaştırıldı.

ÖMER OĞUZ / MESUT VAROL YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Bölgede etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yüksekova'da üç gündür etkili olan kar yağışı 59 köy ile yüz 17 mezra yolunu ulaşıma kapattı.

haberinfotograflari.gif
İl Özel İdare'ye bağlı Yüksekova Şantiye Şefliği köylerde mahsur kalan hastalar için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı 33 kilometre uzaklıktaki Bağdaş Köyü'nde Rukiye Durmaz (26)  isimli vatandaş aniden rahatsızlandı. Durumu 122 Acil ekiplerine bildirilmesi ile harekete geçen karla mücadele ve sağlık ekipleri yolların açılmasıyla köye ulaştı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Durmaz, Yüksekova Devlet Hastanesi'ne Ulaştırıldı. Durmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan karla mücadele ekipleri kapanan köy yollarının en kısa zamanda açılması için yoğun bir şekilde çalıştıkları belirtildi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.