Av. Mehmet Gültekin evlendi

Av. Mehmet Gültekin evlendi

Hakkari Barosu avukatlarından Mehmet Gültekin, Yüksekova’da yaşayan Zeydan ailesinden Rüya Zeydan’la renkli bir düğünle evlendi.

Hakkari’de yaşayan Gültekin ailesinin büyüğü ve Hakkari’nin ileri gelenlerinden Seyfi Gültekin’in oğlu, Yüksekova Haber Hukuk Danışmanlarından Av. Mehmet Gültekin, Yüksekova’da yaşayan Zeydan ailesinden Rüya Zeydan ile 3 gün 3 gece süren düğünle hayatlarını birleştirdi.

Hakkari Yeni Mahalle’de yapılan düğüne aralarında Hakkari Barosu Avukatları, belediye başkanları, siyasiler, basın mensupları ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından binlerce davetli katıldı.

haberingoruntuleri.gif

Oldukça renkli geçen düğünde 3 gün boyunca konuklar Hiwa Müzik grubunun seslendirdiği Kürtçe şarkılar eşliğinde uzun halaylar oluşturdu.

Düğünün sonunda Yüksekova Haber’e konuşan Av. Mehmet Gültekin düğünlerine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan başta meslektaşları olmak üzere tüm konuklara teşekkür etti. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum