AK Partili Özel'den sanatçılara: Adaletinizin terazisini sileyim!

AK Partili Özel'den sanatçılara: Adaletinizin terazisini sileyim!

AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, İmamoğlu'na destek veren ünlüler hakkında sosyal medya hesabından hakaret içeren paylaşımda bulundu: "Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!"

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), İstanbul Büyükşehir seçimini iptal etmesine tepki gösteren sanatçılar hedef haline getirildi. Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi’nin, 31 Mart’taki seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçıların isimlerinin yer aldığı bir listeyi “Kayıt” notuyla paylaşmasının ardından, AK Parti’nin YSK Temsilcisi Recep Özel’den de suçlayıcı bir açıklama geldi.

Özel, ünlü isimlere yönelik sosyal medya hesabından, “Sanatınız da adamlığınız da yalan! Seçim yenilemeye verilen tepki adeta “emir komuta zinciri” gibi! Partiler kapatıldı sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.