AK Parti Sözcüsü Ünal: Yönetiminin yarısı yenilenecek

AK Parti Sözcüsü Ünal: Yönetiminin yarısı yenilenecek

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan kongre mesajı: Parti yönetiminin yarısının yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, TRT Haber canlı yayınında açıklama yaptı. Ünal, ‘kongre sonrası parti yönetiminin yarısının yenileneceğini’ söyledi.

Mahir Ünal’ın konuşmasından satır başları şöyle;

KONGRE GELENEĞİMİZ HALİNE GELDİ: Şimdi biz her kongrede ve her genel seçimde, yerel seçimde yarı yarıya bir yenilenmeye gerçekleştiririz. Bu artık AK Parti’nin geleneği haline geldi. tabii ki MKYK’da da bir değişiklik olacak, yenilenecek.

GÖREV VE SORUMLULUKLARDA YER DEĞİŞTİRME: İşte biz kadın ve gençler konusunda AK Parti’nin özel bir hassasiyeti var. MKYK’da da yeni gençlerimiz gelecek. Yeni siyasetin gereği olarak yeni bir siyasetçi profili de kaçınılmaz olarak oluşacak. Tüzük değişikliği gerçekleşecek. Çünkü sistem değişikliğiyle birlikte AK Parti’nin tüzüğünde de değişmesi gereken bazı hususlar var. Bu birilerinin görevden alınması değil, bu görev ve sorumluluklarda yer değiştirme mahiyetinde olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.