AK Parti kongresinde küfür skandalı

AK Parti kongresinde küfür skandalı

AK Parti Bilecik İl Kongresi'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı bağlantıyla konuşmasının beklendiği anlarda yaşanan arıza ve ardından salonda yankılanan küfür şok etkisi yarattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bilecik İl Kongresi'ne canlı bağlantıyla katıldı. Kongreye katılanlar Erdoğan'ın konuşmasını beklerken arka planda büyük bir skandal yaşandı. AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın sesi Erdoğan'a gitmeyince, mikrofon değiştirildi. Bu sırada arkadan bir ses "Abi adamın sesi gelmiyor ... ya" diyerek küfretti. Aynı anda, Bilecik'ten ses gelmediği için Erdoğan da "Çalışmıyor" diyerek uyarı yaptı. Küfrün salonda yankılanması üzerine bir kişi "Eyvah" dedi. 

Kongreye katılanlar ise küfrün hemen ardından "Dik dur eğilme" sloganı attı. Skandal, solandaki ses duyulmadığı için canlı yayınlara yansımazken, kameralar tarafından kaydedildi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.