AK Parti: Danışıklı değil!

AK Parti: Danışıklı değil!

AK Parti Sözcüsü Ünal: Danışıklı bir dövüş söz konusu değil...

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısıyla ilgili olarak, “Danışıklı bir dövüş söz konusu değil, liderlerden sonra partiler de bu konuyu görüşecek” dedi.

Habertürk TV’nin sorularını yanıtlayan Ünal, bugün Erdoğan ve Bahçeli arasındaki yapılacak görüşmeye değinerek, “Bu bir teklif mahiyetinde. Danışıklı bir dövüş söz konusu değil. Değerlendirmeler sonucunda gerekli ya da gerekli görülmez. AK Parti her zaman seçimlerin zamanında yapılması konusunda hassas olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Devlet Bahçeli’nin görüşmesini görmek gerekir. Bizim bir değerlendirme yapmamız doğru olmaz. İki parti görüşme sonrası yetkili organlarıyla bunu değerlendirecektir. Bahçeli’nin teklifini değerlendirmeyeceğimiz anlamına da gelmez. Cumhurbaşkanımız yarın milletvekilleriyle görüşecek. Ortada alınan bir karar yok. İktidar partisiyiz ince eleyip sık dokumalıyız” açıklamasında bulundu.

TEKLİF REDDEDİLERSE NE OLUR?’

MHP’nin teklifi reddedilirse ne olur sorusuna yanıt veren Ünal, “Parti sözcüsü olarak bu konuda bir değerlendirme yapmam doğru olmaz” diye konuştu.

28’inde İzmir, 6 Mayıs İstanbul kongremiz var diyen Ünal, “Bütün kongreler bitince büyük kongremizi yapacağız. Bayramdan sonra büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Eylül demiştik daha önce, Temmuz da olabilir, Ağustos da olabilir. Net bir karar yok” bilgisini verdi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.