Ahmet Şık'tan AK Parti'ye Ulrike Meinhof'lu yanıt

Ahmet Şık'tan AK Parti'ye Ulrike Meinhof'lu yanıt

Ahmet Şık, Bostancı'ya RAF'ın kurucularından Ulrike Meinhof'un sözleriyle yanıt verdi: Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim.

AK Parti’nin, TBMM kürsüsünde yaptığı konuşma nedeniyle hakkında 100 bin liralık dava açtığı Ahmet Şık, çizgisinden ödün vermeyeceğini yineledi.

Ahmet Şık’la AK Parti arasındaki tartışma, kürsüye müdahale nedeniyle çıkmıştı. Şık’ın, TBM Genel Kurul’unda yaptığı ilk konuşmada eleştiriler yönelttiği AK Partili milletvekilleri kürsüye yürümüştü. Bu sırada Ahmet Şık’la AK Partililer arasında sert tartışmalar yaşanmıştı. Bu gelişmenin ardından AK Parti, Ahmet Şık hakkında 100 bin liralık tazminat davası açmıştı. Ayrıca Ahmet Şık’a iki genel kurul oturumundan men cezası verilmişti.

AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı ise Ahmet Şık’ın Meclis’te yaptığı konuşmaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada,  “Muhtemelen geçmişte kendisinin HDP’ye oy verenlerin de ötesinde küçük heyecanlı, öfkeli kamuoyunda oluşturduğu bir kimlik, bir imaj vardı. Ondan Meclis’te bir şey yapmasını bekliyordu bu insanlar. O da onu yaptı, sosyal ve politik bir beklentiyi karşılamaya çalıştı. Bu kişinin kişilik tarzı, siyaseti yürütme tarzı çok öfkeli” dedi.

Ahmet Şık, Bostancı’nın bu sözlerine RAF’ın kurucusu Ulrike Meinhof’un “Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim” sözleriyle yanıt verdi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.