Adalet Yürüyüşü'nün hiç yayınlanmamış görüntüleri: Ünlü 'atlet' yıkanırken...

Adalet Yürüyüşü'nün hiç yayınlanmamış görüntüleri: Ünlü 'atlet' yıkanırken...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Adalet Yürüyüşü sırasında çekilen yeni görüntüler yayımlandı. Kılıçdaroğlu görüntülerde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la polemik konusu olan ünlü atletinden terini sıkarken görülüyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm ülkede adalet çağrısı yapmak için Ankara’dan İstanbul’a yaptığı 432 kilometrelik Adalet Yürüyüşü sırasında çekilen bir görüntü ilk kez yayınlandı.

Fox kanalının yayınladığı görüntülerde Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la polemik konusu olan ünlü atletinden terini sıkarken görülüyor.

Karavanda çekilen görüntülerde, eşi Selvi Kılıçdaroğlu atleti kurutmak için elinden alıyor, terini siliyor. Kılıçdaroğlu’nun ayaklarını dinlendirmesi için önünde su dolu kovalar bulunuyor.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan, Adalet Yürüyüşü sırasında Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafları hakkında, “İşte sözde Adalet Yürüyüşü yapıyor birisi. Arada bir karavana oturuyor. Atletle yemek yiyor. Bir gazete manşet atmış ‘vatandaşla yemek yiyor.’ Bu benim vatandaşıma hakarettir. Sonra da Atatürk’ün partisinin başıyım, sen Atatürk’ü böyle atletle yemek yerken görüp de resim çektirdiğini gördün mü? Bunlar trajikomik görüntüler” demişti.

Kılıçdaroğlu ise bu sözlere şu tepkiyi göstermişti: “Ben ‘adalet’ diyorum o ‘atlet’ diyor. O fotoğrafta kibir asla yoktur. Sıradan sade bir vatandaş olmaktan gurur duyuyorum. Atatürk’ü tanıyor mu acaba? Atatürk yüzyılda bir toplumlarda yetişmiş bir insandır. Kurtuluş savaşı bilmiştir. Düne kadar Atatürk adını almazdı, fotoğrafla Atatürk’ün adını ağzını aldı.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.