Halk TV ve Ulusal Kanal'ın yayını kesildi

Halk TV ve Ulusal Kanal'ın yayını kesildi

Ankara-Konya yolunda kavşak çalışması yapan kepçe, Türk Telekom'un fiber kablosunu kopardı. Halk TV, Ulusal Kanal ve Kanal B'nin de aralarında bulunduğu 20'ye yakın TV yayın yapamıyor.

Ankara-Konya yolunda kavşak çalışması yapan kepçe fiber kablosunu koparınca, 20’ye yakın kanalın yayını kesildi.

Konuya ilişkin açıklama ilk olarak Halk TV’den geldi. Halk TV’nin Twitter hesabından paylaştığı bilgiye göre Halk TV ve 20 kanalın yayını saat 19:43’ten itibaren teknik bir sorun nedeniyle kesildi.

Halk TV’nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre; Ankara-Konya yolunda kavşak çalışması yapan kepçe, Türk Telekom’un fiber kablosunu kopardı, 20’ye yakın TV yayını çöktü.

ULUSAL KANAL VE KANAL B’NİN DE YAYINI KESİLDİ

Yayını kesilen televizyonlar arasında Ulusal Kanal ile Kanal B’nin de yer aldığı belirtildi. Ulusal kanal’dan yapılan açıklamada “Ankara-Konya yolunda kavşak çalışması yapan kepçe, Türk Telekom’un fiber kablosunu kopardı, ürk Telekom’dan henüz bir açıklama gelmedi” ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.