Çukurca'nın ilk haber sitesi 'Çukurca Haber' yayına başladı

Çukurca'nın ilk haber sitesi 'Çukurca Haber' yayına başladı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinin ilk haber sitesi Çukurca Haber adıyla yayına başladı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ilk defa bir haber sitesi açıldı. Gazeteci Mehmet Özkan tarafından açılan haber sitesinin yayın yönetmenliğini Mehmet Dayan, Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Serdar Kara üstlendi.

Daha önce değişik yerel ve yaygın medya kuruluşlarına muhabirlik yapan gazeteciler tarafından açılan haber sitesi ile ilçedeki gelişmelerin daha hızlı ve güvenilir bir şekilde kamuoyuna aktarılması hedefleniyor.

Çukurca için doğru ve bağımsız bir medya mecrası gerekiyordu

Haber sitesinin İmtiyaz Sahibi Mehmet Özkan dijital dünyanın kendilerine sonsuz ve sınırsız haber alma ve sunma hakkı sağladığını belirterek, "Bu karmaşa içerisinde şirin ilçemiz Çukurca için doğru ve bağımsız bir medya mecrası gerekiyordu" dedi.

Yayın yönetmeni Mehmet Dayan ise ilçe sakinlerinin dürüst ve ilkeli habercilik hizmetlerinden faydalanabilmesine imkân sunabilmek adına hizmet vermeye başladıklarını belirterek, "İlçemizin ilk ve tek haber sitesini kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Haber sitesi için www.cukurcahaber.net

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.