Digitürk bitiyor!

Digitürk bitiyor!

Digitürk, Bein Media Group bünyesinde imaj çalışmalarına başladı. Ali Eyüboğlu köşe yazısında, Digitürk'ün isim değişikliğine gideceğini iddia etti.

Bein Media Group, geçtiğimiz yıl Digiturk’ü satın aldı. Digiturk Pazarlama Direktörü Boysan Akkaya ile Digiturk Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Erem Demircan, şirkette yapılacak değişiklikleri anlattı.

Ali Eyüboğlu, Milliyet’teki köşesinde konuyla ilgili, “Digiturk’ü satın aldıktan sonra ilk olarak Süper Lig maçlarını yayınlayan Lig TV’yi Bein Sports, diğer kanalların başına da Bein’i getiren grubun, Digiturk’ün adını değiştirmek de var gündeminde. Bein Media Group, yeni bir başlangıç için, son yıllarda aboneleri nezdinde imaj kaydına uğrayan ve yeni abone sayısını artırmakta zorlanan Digiturk’ün adını BeinTurk veya Bein Media yapacak” dedi.

‘SERVİS ÜCRETİ KALDIRILACAK’

Servis ücretinin kaldırılacağını iddia eden Eyüboğlu yazısına, “Digiturk’ün bayii ağını yenileyecek olan grup, müşterilerden alınan 35 TL servis ücretini kaldıracak. Bu hizmet artık bedava olacak. Bein, girenin kolay çıkamadığı, müşteri memnuniyetinin azaldığı dijital platforma giriş çıkışı kolaylaştıracak. Yenilenen web sitesinden de abonelik mümkün hale gelecek. Paketler; ‘Giriş’, ‘Sinema’, ‘Spor’ ve ‘Full’ olmak üzere dörde indirilecek. Paketler basit, içeriği zengin ve de daha ucuz olacak. Mevcut aboneler “bir yıl taahhüt” koşuluyla bu paketlere geçiş yapabilecek” diyerek devam etti.

Eyüboğlu  yazısını “Digiturk, bir yılda 58 milyon içeriğin izlendiği bir dijital platform… Abonelerinin yüzde 88’i televizyon, yüzde 12’si ise bilgisayar, iPad veya cep telefonundan izledi bu içeriği.

Abonelerine film ve dizileri diledikleri zaman, diledikleri yerde izleme imkânı sunan Bein Connect güncellendi. Programın suni zekâsı, her aboneye, izleme alışkanlıklarına göre film ve dizi seçenekleri sunacak. Böylece abone, platformdaki 1.200 film ve bir o kadar dizi arasında seçim yapmak için vakit harcamayacak” diyerek bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.