Kawa Şirvan'ın yeni klibi yayınlandı

Yüksekovalı sanatçı Kawa Şirvan'ın 'Rojên Berê' klibi yayınlandı. 

Yüksekovalı sanatçı Kawa Şirvan'ın yeni yayınlanan Kürtçe klibi, 'Rojên Berê' ismini taşıyor. Erkan Çapraz ve Murat Adıyaman tarafından yönetilen klipte tamamen yöresel giysiler kullanıldı. 

Yeni klibiyle ilgili Yüksekova Haber Portalı'na konuşan Kawa Şirvan, "Yöresel halay müziğimizin yanında Kürtçe Slov müzik de seslendiriyorum. Yeni çalışmamızı Yüksekova Production ekibi ile paylaştım. Kendileri müziği beğendi ve ortak bir çalışma ortaya koyduk. Yüksekova şartlarında, doğal ortamlarda çekimler yaptık. 2 gün sürdü çekimlerimiz ve ortaya güzel bir çalışma çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Klibimiz internet ortamında büyük ilgi gördü. Bu ilgi bizi mutlu ediyor" dedi. 

Klibi yöneten Erkan Çapraz ise, "Yüksekova'da çok güçlü sesler var. Müziğe yıllardır emek veren sanatçılarımız, müzisyenlerimiz var. Gerek Yüksekova'da gerekse Hakkari ili ve ilçeleri başta olmak üzere bölgedeki sanatçılarımızın müzik çalışmalarını desteklemek ve batı illerine gitmeden yüksek kalitede ve profesyonel müzik kliplerine sahip olabilmeleri için bizler de birikimlerimizi ve imkanlarımızı kendilerinin hizmetlerine sunuyoruz. Başka klip çalışmalarımız da olacak" dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar