Fırtına Ailesinin mutlu günü - VIDEO

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesine bağlı Konuklu (Çılık) köyünde ikamet eden Fırtına Ailesinin düğün töreninde renkli görüntüler oluştu.

İlçede bağlı Konuklu (Çılık) köyünde yaşayan Murat Fırtına ile Esendere Beldesinde ikamet eden Benazir Öztürk için köylerindeki evlerinin bahçesinde düğün yapıldı.

haberinfotograflari-fotogaleri-yuksekova-haber.png

Düğüne, Hakkari Eski Milletvekili Esat Canan, HDP Yüksekova İlçe Teşkilatı, DBP Yüksekova İlçe Teşkilatı, Yüksekova ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ve başta İran ile Irak olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda davetli katıldı.

Renkli görüntülerin oluştuğu düğünün sağdıçlığını Servet Kevibeden ve Galip Tümen yaptı.

Düğünün organizasyonunu Azat Organizasyon üstlenirken, düğünde Dengbêj Kazo, Adem Tepe, Zana, Jader Sodagar, Nevzat Çiftçi, Azad ve Musa Genç sahne aldı.

2 gün 2 gece süren düğünün sağdıçları olan Servet Kevibeden ve Galip Tümen, çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar