Zelenskiy'den Rusya'ya mesaj: Buluşma ve konuşma zamanı

Zelenskiy'den Rusya'ya mesaj: Buluşma ve konuşma zamanı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Rusya için Ukrayna ile barış görüşmeleri, kendi hatalarından kaynaklanan zararı azaltması noktasında tek şanstır. Buluşma ve konuşma zamanı.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın ülkesine saldırısının 24'üncü gününde yeni bir video mesaj yayınladı. 

Zelenskiy, Rusya'yla müzakerelere ilişkin şunları sööyledi: "Rusya için Ukrayna ile barış görüşmeleri, kendi hatalarından kaynaklanan zararı azaltması noktasında tek şanstır. Buluşma ve konuşma zamanı. Ukrayna için toprak bütünlüğünü ve adaleti yeniden sağlamanın zamanı geldi."  

'MARİUPOL'DE KAÇ KİŞİNİN ÖLDÜĞÜNE DAİR BİLGİ YOK'

Tahliyelere ilişkin de bilgi veren Zelenskiy "Savaşın başlangıcından bu yana 180 binden fazla Ukraynalı insani koridorlar aracılığıyla tahliye edildi. İnsani felaket yaratmak Rusya'nın kasıtlı bir taktiği. Yaptıkları savaş suçudur. Hesabını verecekler. Mariupol'de kaç kişinin öldürüldüğüne dair şu an bir bilgi yok" dedi. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.