Yüksekova'ya bir kitap da sen gönder!

Yüksekova'ya bir kitap da sen gönder!

Yüksekova Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Halk Kütüphanesi için kitap kampanyası başlatıldı.

Yüksekova Haber Portalı

'Yüksekova'ya bir kitap bin umut' çağrısı ile başlatılan kampanya kapsamında kitap çeşitliliğinin arttırılması hedefleniyor.

Yüksekova Belediye Eş Başkanları İrfan Sarı ve Remziye Yaşar da kampanyaya destek verilmesi çağrısında bulundu.

'El ele vererek bu kampanyamızı büyütelim'

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Eş Başkan Sarı, “Amacımız farkındalık oluşturmak, kitap okumanın önemini vurgulamak. Bünyemizde bulunan Avaşin Parkı’ndaki kütüphanemizi kitap çeşitliliği açısından daha zengin kılmak istiyoruz. Herkesin kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz. Bir kitap bin umut şiarıyla daha bilinçli bireyler olarak yarınımıza katkı sunmak adına birlikte el ele vererek bu kampanyamızı büyütelim. Kampanyaya destek olmak isteyenler Güngör Mahallesi’ndeki Avaşin Parkı’nda bulunan kütüphanemizi ziyaret edebilirler yada kargo ile adrese gönderebilirler. İletişim için 0541 230 29 50 numaralı telefondan arkadaşlarımızı arayıp bilgi alabilirler ” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum