Yüksekovalı öğrenciden örnek davranış

Yüksekovalı öğrenciden örnek davranış

Yüksekovalı üniversite öğrencisi Serhat Kırkağaç, oynadığı online oyun aracılığı ile başlattığımız kampanya dahilinde 10 öğrenciye destek oldu.

Yüksekova Haber Portalı tarafından her yıl düzenlenen ‘Sen de bir öğrenci giydir’ kampanyasına destekler sürüyor.

Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlarla şu ana kadar 60 öğrenci giydirildi.

Kampanyaya son olarak destek veren ve örnek bir davranış sergileyen Yüksekovalı üniversite öğrencisi Serhat Kırkağaç, online oynadığı bir oyun aracılığı ile 10 öğrencinin giydirilmesine vesile oldu.

Oyun arkadaşlarından ve kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla topladığı parayı kampanyaya gönderen Kırkağaç, kampanyaya herkesin duyarlılık göstermesi gerektiğini söyledi.

Siirt Üniversitesi Paramedic Bölümü 1. Sınıf öğrencisi olan Kırkağaç, “Kampanyayı her sene görüyordum. Ben de neler yapabilirim diye düşündüm. Arkadaşlarımla her akşam oynadığım bir oyun var. Oyun ve sosyal medyadaki arkadaşlarımdan topladığım parayı kampanyaya gönderdim. Herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.