Yüksekova'da yol çalışmaları

Yüksekova'da yol çalışmaları

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Destek Hizmet Müdürlüğünün Ortaklaşa yürütmüş olduğu yol çalışmalarına sezonla birlikte hız verildi.

BİLAL TİNAR
YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Destek Hizmet Müdürlüğü'nün Ortaklaşa yürütmüş olduğu yol çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle’de bulunan 1503 No'lu sokakta kilitli parke taşı çalışmalarına başlandı.

Yine aynı mahalleye bağlı 1501 No'lu sokak ile Yeni Sebze ve Meyve Hali'ne giden yolda yapılan parke taşı çalışmaları bitirilerek halkın hizmetine açıldı.

i-1-827.jpg

Öte yandan 1504 nolu sokakta ise yol genişletme çalışmaları yapılarak ileriki günlerde yapılacak parke taşı çalışmaların ön hazırlıklarının yapıldığı belirtildi.

Sezonla birlikte yol çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirten Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin, “Bu sene kar yağışının az olmasıyla birlikte her fırsatta aciliyet arz eden yollarımızda çalışmalar yürüttük. Çalışma sezonunun son günlerine kadar yol çalışmalarımız, diğer tüm çalışmalarımızla birlikte tüm hızıyla devam edecektir. Özellikle çalışmalarımızda bize destek olan ve duyarlı duruşlarıyla bize güç veren tüm vatandaşlarımıza Yüksekova Belediyesi adına sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum