Yüksekova'da yeşillendirme çalışmaları

Yüksekova'da yeşillendirme çalışmaları

Yüksekova Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çarşı merkezinin orta refüj kısmında çiçek dikimine başladı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü daha önce sipariş ettiği ve geçtiğimiz günlerde teslim alarak bakımlarını yaptığı çiçekleri, çarşı merkezi orta refüj kısmında dikmeye başladı. 9 bin Çitmazı, 750 Altın Çanak, 12 bin mevsimlik, 220 gül fidanı olmak üzere toplamda 21 bin 970 adet çiçek dikimi yapılacağı belirtildi.

i-1-20150525163033.jpg

Yapılan yeşillendirme çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Ziraat Mühendisi Osman Yağan, “Çarşı merkezi orta refüjde yaptığımız çalışmalarda amacımız ilçemize daha güzel bir görüntü kazandırmakla birlikte yeşil alanlara verilen zararı en aza indirmek. Peyzaj çalışmalarımız her sene olduğu gibi bu senede daha kapsamlı yapılmakta. Halkımızdan da isteğimiz, refüjlerin arasında bulunan yaya geçitlerini kullanmalarıdır. Bu şekilde refüjlerdeki zararı en aza indirmiş olacağız” dedi.

i-2-562.jpgi-3-261.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum