Yüksekova'da yeni bir 'diş kliniği' açıldı

Yüksekova'da yeni bir 'diş kliniği' açıldı

Diş Hekimi Sabahattin Çocga, Yüksekova'da yeni bir diş kliniği açtı.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekovalı Diş Hekimi Sabahattin Çocga, ilçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Akyol İş Merkezinin üçüncü katında yeni bir diş kliniği açtı. Açılış için düzenlenen törene; Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, HDP Yüksekova İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, Diş Hekimi Çocga'yı tebrik ederek, "Bugüne kadar açtığımız yerler iş yeriydi, bir hizmet alanıydı. Bugün açtığımız yer ise tıp ile ilgili. Diş hekimi arkadaşımız yeni bir iş yeri açtı ve bu iş yeri Yüksekova için çok önemli. Böyle akademik alanda gelişmesini sağlamış ve hizmet veren doktor arkadaşlarımız, akademisyen arkadaşlarımız bizleri çok sevindiriyor. Hem Gever için hem de Türkiye'nin geleceği açısından önemli adımlar bunlar. İçerisinde olduğumuz olumsuz durumun karşısında böyle gelişmelerle karşılaşmak bizlere heyecan katıyor. Bize bu anlamda güç katıyor. Hem sermaye döküp güzel bir iş yeri açan hem de akademik bilgisini halkımız için kullanan doktor arkadaşımıza Yüksekova halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Cuma günlerinde diş çekiminin ücretsiz yapılacağını belirten Sabahattin Çocga da, "Diş kliniğimiz, halkımızın hizmetine açılmıştır. Halkımıza en iyi şekilde hizmet vermenin sözünü veriyoruz. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açılış, verilen kokteyl ile sona erdi.

w1-013.jpg

w2-012.jpg

w3-011.jpg

w4-007.jpg

w5-004.jpg

w6-002.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum