Yüksekova'da Tutku Pastanesi adlı iş yeri açıldı

Yüksekova'da Tutku Pastanesi adlı iş yeri açıldı

Yüksekova'da 'Tutku Pastanesi' isimli yeni bir iş yeri açıldı.

ÖMER OĞUZ
YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde Şölen Lokantası'nın altında 'Tutku Pastanesi' isimli yeni bir iş yeri düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

İş yerinin açılışına Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetiştin, Büyükçiftlik Belediyesi Eş Başkanı Rüştü Zeydan, HDP-DBP Eş Başkanları, Gever Demokratik Toplum Meclisi Eş Başkanı Şerafettin Dede, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini HDP Eş Başkanı Leyla Polat, Gever Demokratik Toplum Meclisi Eş Başkanı Şerafettin Dede ve Barış Anneleri kesti.

İş yeri sahipleri Ferhat Önver, Ferhat Baltacı ve Cengiz Yanık iş yerinde 18 kişinin istihdam edileceğini ifade ederek, Yüksekova halkına hizmet etmek için elinden geleceklerini yapacaklarını ifade etti. Katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür eden iş yeri sahipleri, hedeflerinin kaliteli hizmet olduğunu vurguladılar.

Açılış merasimi verilen kokteyl ile son buldu. 

a1-039.jpga2-030.jpga3-018.jpga4-015.jpga5-010.jpga6-007.jpga7-006.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum