Yüksekova’da Halk Alışveriş Merkezi açıldı

Yüksekova’da Halk Alışveriş Merkezi açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 10 kişinin istihdam edildiği yeni bir iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

ÖMER OĞUZ
YÜKSEKOVA HABER


YÜKSEKOVA - İlçenin Nedim Zeydan Caddesi Halkbank Sokağı Pepe İş Merkezi karışısında açılan Halk Alışveriş Merkezi isimli iş yerinin açılış törenine Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, Esendere Belediye Başkanı Hurşit Altekin, İl Genel Meclisi Başkanı Ferzende Yılmaz, BDP Yüksekova İlçe Başkanı Nail Durmaz, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabih Kayhan, Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Yavuz Özcan, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İş yerinin açılış kurdalesi kesildikten sonra bir konuşma yapan Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, yeni iş yerinin hayırlı olmasını diledi. İş Yeri sahibi Adil Yetişmiş de yeni açtıkları iş yerinde 10 kişinin istihdam edildiğini belirterek, “Yüksekova ilçemizde yepyeni bir anlayışla giriştiğimiz bu hizmet yarışını en iyi şekilde sonuçlandırmak istiyoruz. Açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ederim.”dedi.

Konuşmaların ardından açılış töreni konuklara ikramla sona erdi.

halk3.jpg

halk4.jpg

halk5.jpg

halk6.jpg

halk7.jpg

halk8.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum