Yüksekova'da Full X Hediyelik açıldı

Yüksekova'da Full X Hediyelik açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yeni bir iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

YÜKSEKOVA HABER

Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan İhsaniye Camii altında bulunan Full X Hediyelik isimli iş yeri düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.

İş yerinin açılış törenine Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Eski Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, BDP İlçe örgütü yöneticileri, İlçe Müftüsü Haşım Keskin, Hakkari Barosu avukatları, kurum amirleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

İş Yerinin açılış kurdalesini Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı ve Yüksekova İlçe Müftüsü Haşım Keskin kesti.

fullx3.jpg

“BOYACI SANDIĞI İLE GELDİĞİM CAMİNİN ÖNÜNDE İŞVEREN OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”

İşyeri Sahibi Cemal Salim, başta açacakları iş yerini batılı büyük markalarla değerlendirmek istediğini ancak bu markaların bölgeye yatırım yapmak konusundaki kaygı ve korkuları nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini belirterek şunları söyledi: "Sermaye ürkek bir kuş gibidir. Ürktüğü anda geri çekilir, uçar. Bizler yerel sermayeyi cesaretle ve girişimle birleştirerek ait olduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemek, istihdam yaratmak ve bizden sonraki girişimcilere cesaret vermek için bu yatırımı yapmış bulunmaktayız. Boyacı sandığı ile iş hayatına başladığım caminin önünde istihdam oluşturan işveren olarak burada olmanın gururunu yaşıyorum. İş yerimizde 6 kişi istihdam ediyoruz. Hediyelik eşya, takı, kozmetik, çeyiz, iç giyim ve benzeri reyonlarımızla halkımızın hizmetindeyiz."dedi.

Açılış töreni verilen kokteylle sona erdi.

fullx5.jpg

fullx4.jpg

fullx6.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum