Yüksekova'da Candaroğlu Ekmek Fabrikası açıldı

Yüksekova'da Candaroğlu Ekmek Fabrikası açıldı

Yüksekova'da "Candaroğlu Ekmek Fabrikası" adıyla kurulan yeni iş yerinin açılışı törenle yapıldı. Törene katılan Başkan yardımcısı ilk denetimi yaptı.

Yüksekova Şahin Tepesi Orient İş Merkezi arkasında bulunan iş yeri, aralarında Yüksekova Belediye Başkan Vekili Muhyettin Önal, DTP Yüksekova İlçe Başkanı Nazif Ataman, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, Belediye Meclis üyeleri ve Muhtarların da bulunduğu çok sayıda kişinin katılımıyla hizmete açıldı.

"Candaroğlu Ekmek Fabrikası"nın açılış kurdalesini Yüksekova Belediye Başkan Vekili Muhyettin Önal, DTP Yüksekova İlçe Başkanı Nazif Ataman ve Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay kesti.

KRİZ DÖNEMİNDE İŞ YERİ AÇMAK KOLAY DEĞİL

Açılış esnasında bir konuşma yapan Yüksekova Belediye Başkan Vekili Muhyettin Önal beraberindekilerle iş yerini denetleyerek, yeni iş yerinin hayırlı olmasını diledi. Önal, "Böyle bir kriz döneminde iş yeri açmak kolay değil. Burada alın teri dökülecek ve ekmek gibi çok kutsal bir nimet üretilecek. Umarım üretilecek nimetin kutsallığında bir emek sarfedilir ve Yüksekovamıza hayırlı olur."dedi.

İŞ YERİNİZİ HER ZAMAN BÖYLE TEMİZ TUTUN

Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay ise, iş yeri çalışanlarını uyararak iş yerlerinin her zaman açılış gününde olduğu gibi temiz olması gerektiğini ifade ederek, "Size verilen görevin kutsal olduğunu unutmayın. İş yerinizi her zaman temiz tutun. Burada insanların vebalini taşıyorsunuz."dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.