Yüksekova'da anaokul öğrencilerinden gösteri

Yüksekova'da anaokul öğrencilerinden gösteri

Yüksekova Atatürk Anaokulu tarafından 'Değerler Eğitimi' gösterisi düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, daire amirleri ve öğrenci velileri katıldı.

Okul Öğretmenlerinden Merve Menekşe Demirel'in sunumu ile başlayan programda folklor ve semazen gösterileri yapıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Atatürk Anaokulu Müdürü Asya Tuna, "Öğretmen içerisinde bulunduğu toplumun milli, manevi, kültürel ve ahlaki değerlerini öğrencilerine aktarmada sorumluluk almalıdır. Bizler bu sorumuluğu en üst düzeyde hissedenlerdeniz. Öğrencilerimizin ruhen ve bedenen sağlıklarını korumak, ailelerine ve topluma karşı duyarlı bireyler yetiştirmek, değerlerimizi ön plana çıkarmak ve bu değerlerimizi davranışa dönüştürmek hususundaki çalışmalarımız eğitim anlayışımızın vazgeçilmez bir unsurudur" dedi.

Minik öğrenilerin bol alkış alan gösterilerinin ardından protokol üyeleri, öğrenci velileri ve öğrenciler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ana3.jpg

ana4.jpg

ana5.jpg

ana1.jpg

ana2.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum