Vali Çelik'ten gençler için yeni çalışmalar

Vali Çelik'ten gençler için yeni çalışmalar

Hakkari Valisi Ali Çelik, gerçekleştirdiği çalışmalara yenisini ekleyerek, gençleri İstanbul ve Erzurum'a gezmeye gönderdi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, gerçekleştirdiği çalışmalara yenisini ekleyerek, gelecek planları yapan gençlere yol göstermek amacıyla özel geziler düzenlemeye devam ediyor.

Daha önce bazı okulların öğrencilerini İstanbul ve Çanakkale gibi önemli şehirlerde ağırlayan Vali Çelik, bu kez Hakkari Fen Lisesi ve Hakkari Anadolu Lisesi öğrencilerini İstanbul ve Erzurum'a götürdü. Gezilerini tamamlayan öğrenciler memleketlerine geri döndü.

Gençlerin gelecek planlamalarında rehberlik etmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla bu tür gezileri hediye etmekten mutluluk duyduğunu belirten Vali Çelik, büyük şehirlerdeki üniversiteleri ziyaret ederek gençleri bu alanlara özendirmeyi amaçladıklarını vurguladı. Özellikle şehir dışına çıkmamış öğrencilerin bu tür deneyimlere katılmasını sağlayarak yeni ufuklar kazanmalarını önemsediklerini belirtti.

Vali Çelik, Hakkari Fen Lisesi ve Hakkari Anadolu Lisesi öğrencilerinin bu geziyle kendi alanlarında en iyi üniversiteler hakkında bilgi edindiklerini ve unutulmaz anılar biriktirdiklerini ifade etti. Ayrıca, İstanbul ve Çanakkale valilikleri ile ilgili kurumlara teşekkürlerini iletti.

"Başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz" diyen Vali Çelik, Hakkari Valiliği olarak eğitime destek olmaya devam edeceklerini ve öğrencilerin iyi birer insan ve vatandaş olarak yetişmelerine katkı sağlayacaklarını belirtti. Vali Çelik, özellikle eğitimde başarıyı teşvik etmenin önemine vurgu yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ise, gezilere katılan öğrencilerin gerçekçi hedeflere ulaşma konusunda motive olduklarını belirtti ve Vali Çelik'e bu fırsatı sağladığı için teşekkür etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum