Yüksekova'da 13 tıp ve diş hekimliği çıkardılar

Yüksekova'da 13 tıp ve diş hekimliği çıkardılar

Yüksekova Final Özel Öğretim Kursu ve Yüksekova Limit, Yüksekova genelinde 13 tıp ve diş hekimliği derecesi yaptı.

2017 ve 2018 eğitim ve öğretim döneminde uygulanan YKS ve TYT sınavlarına Yüksekovalı öğrencileri hazırlayan Yüksekova Final Özel Öğretim Kursu ve Yüksekova Limit, elde ettikleri dereceleri paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan üniversite yerleştirme sonuçlarına göre ilçe genelinde önemli sonuçlar elde eden Yüksekova Final Özel Öğretim Kursu ve Yüksekova Limit, 13 tıp ve diş hekimliği başarısı elde ederken, 20 mühendislik, 50 öğretmenlik, 250 Meslek Yüksekokulu ve 30 hemşirelik kazandırdı.

Yıllardır eğitimle ilgilenen bir aileden geldiğini ve elde ettikleri sonuçlardan dolayı çok mutlu olduğu ifade eden kurum sahibi ve eğitimci iş adamı Sinan Özdil, üniversiteye yerleşen tüm öğrencilerini tebrik etti.

sinanozdil.jpgYüksekova’da öğretim alanında gösterdikleri başarı sırrını sürekli kendini yenilemek, kaynakları ve değişiklikleri sürekli takip etme olarak açıklayan Özdil, “Eğitimde çığır açmayı hedefliyoruz. Öncelikle değişikliğe kendimizden başlıyoruz, hazır alıp yetiştirmektense temelden alıp yetiştiriyoruz. Bireysel değil kolektif başarıya odaklanıyor, üniversite pratiğini bu aşamada başlatıyoruz. Part time öğretmen değil full time öğretmenlerle çalışıyoruz. Öğrenmeyi öğretiyoruz. Birebir, öğrenci merkezli, çağdaş eğitim ve rehberlik anlayışı ile hareket ediyoruz. Üniversite öncesi ve sonrası rehberlik desteği, yapılandırmacı eğitim, mesleki rehberlik ve yurt başvurusu- kredi başvurusu desteği sağlıyoruz. Mezun olduktan sonra istihdam ve staj desteği sağlıyoruz” dedi.

a-002.jpg

lmt.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.