Yüksekova Kampus Dershanesi 2010 YGS öncesi moral gecesi

Yüksekova Kampus Dershanesi 2010 YGS öncesi moral gecesi

YGS sınavı öncesi Yüksekovalı öğrenciler düzenledikleri gecelerle sınav stresini üzerlerinden atmaya çalışıyor. Yüksekova Kampus Dershanesi öğrencileri felekten bir gece çaldı.

Yüksekova Kampüs Dershanesi öğrencileri düzenledikleri moral gecesinde YGS öncesi stres attılar. Zagros İş Merkezinde bulunan Metro Cafe’de biraraya gelen dershane öğrencileri öğretmenleriyle birlikte gece geç saatlere kadar halay çekip moral depoladı.

haberinfotolari.gif

Gecede sahne alan Yeni Yaşam Tiyatrosu birbirinden komik ve eğlenceli skeçleri ile geceye katılan öğrenci ve öğretmenleri coşturdu.

Moral gecesinde öğrenciler tarafından şiirler okunurken Kürtçe ve Türkçe şarkılar da seslendirildi. Dershane öğretmenlerinin de sınav öncesi öğrencilere tavsiyelerde bulunduğu gece Azad’ın Kürtçe şarkıları eşliğinde çekilen halaylarla devam etti.

Geceye katılan Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetşkin de yaptığı konuşmasında üniversiteli öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak YGS sınavında başarılar diledi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.