Yüksekova İsmet Alkan Anadolu Lisesinde kütüphane açılışı

Yüksekova İsmet Alkan Anadolu Lisesinde kütüphane açılışı

Yüksekova İsmet Alkan Anadolu Lisesinde Z-Kütüphane açılışı yapıldı.

Yüksekova İsmet Alkan Anadolu Lisesi’nde kurulan estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi sevme, öğrenme ve dinlenme etkinliklerine imkân veren, sosyal etkinlik alanı olan Z-Kütüphane’nin açılışını Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı yaptı.

Dün yapılan açılışa Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı katıldı.

"Eğitimin olmazsa olmazı kitap" diyen Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı,  “Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin kitap olmasan ne ilmin nede bilimin olma şansı yoktur. Bu kapsamda da Milli Eğitim Bakanlığımız artık, neredeyse tüm okullarda kurmuş olduğu ve kuracağı Z-Kütüphanelerinin birini de okulumuz İsmet Alkan Anadolu Lisesi’ne kurmuş bulunmakta. Açılışını yapacağımız kütüphanemizin çocuklarımıza ışık olmasını diliyoruz. Kitaplar raflarda durunca ve bekleyince faydası yoktur. Umuyoruz ki çocuklarımız kitapların değerini bilir ve çok iyi faydalanırlar. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için kitabın rolünün çok büyük olduğunu unutmamız gerekir. Bu sene kurduğumuz kütüphanelerden çocuklarımızın çok iyi faydalanmalarını istiyoruz. Kitapları çocuklarımıza ulaştırma konusunda da çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. Bu kütüphanemizde emeği geçen herkese başta Milli eğitim bakanlığımıza, Okul müdürümüz ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. İlçemize, Okulumuza ve özellikle çocuklarımıza hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Kaşıkçı, daha sonra iç gümrükleme binasını ziyaret ederek bilgi aldı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.