Yüksekova Haber'den öğrencilere 'sınav' kalemi

Yüksekova Haber'den öğrencilere 'sınav' kalemi

Yüksekova Haber Gazetesi tarafından Hakkâri’de ÖSS’ye girecek olan öğrencilere ‘başarı ve uğur’ getirmesi dileğiyle yaklaşık 1000 adet kalem dağıtıldı.

Akşam saatlerinde Yüksekova'dan Hakkâri'ye geçen Yüksekova Haber Gazetesi köşe yazarlarından İrfan Sarı, Yüksekova Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erkan Çapraz ve Yüksekova Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeki Dara, Hakkâri merkezde ÖSS'ye girecek olan öğrencilere destek, moral ve başarı getirmesi dileğiyle kalem dağıtıp öğrencilerle sohbet etti.



Konu ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Haber Gazetesi yazarlarından İrfan Sarı, “Hakkari'nin eğitim trendini yükseltmek için öğrencilerin sınava motivesi şüphesiz ki çok önemlidir. Bu anlamda Yüksekova Haber olarak öğrencilerin yanında olduğumuzu vurgulamak istedik. Hakkari, eğitimde maalesef yıllardan beri hep sonlarda göründü. Bu izlenimi kaldırmak için yaptığımız işin önemli olacağını hesapladık. Böyle günlerde öğrencilerin yanında olmak önemlidir. Biz de bu öneme dikkat çekmek amacıyla sınava girecek olan öğrencilerle hem sohbet edip moral vermeye çalıştık hem de birer kalem hediye ederek başarı ve şans getirmesi dileğinde bulunduk. Onlarla bu anlamda bir sohbet ortamı yakalamış olduk.”dedi.

Bulvar Caddesi üzerinde sınav öncesi gruplar halinde gezerek stres atan öğrenciler, kalemleri alarak Yüksekova Haber ekibine teşekkür etti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.