Yeşil Sol Parti'den Hakkari ve Yüksekova'da esnaf ziyareti

Yeşil Sol Parti'den Hakkari ve Yüksekova'da esnaf ziyareti

Hakkari ve Yüksekova'da ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştiren Yeşil Sol Parti milletvekilleri ve partililer faşizmi yıkma mesajı verdi.

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kalırken, Yeşiller ve Sol Gelecek Parti (Yeşil Sol Parti) Hakkari il örgütü, Hakkari merkez Yüksekova ilçesine yaptıkları esnaf ziyaretleriyle 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekti. Yapılan Esnaf ziyaretlerine, Yeşil Sol Parti Hakkari milletvekilleri Vezir Parlak, Öznur Bartın, Onur düşünmez, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il ve ilçe örgütü Eşbaşkanları ve yöneticileri katılım sağlarken, ziyaretlerde ikinci turun önemine dair içeriğinde yazıların yazıldığı broşürler dağıtıldı.

Ziyaretlerde adaylar 14 Mayıs seçimlerinde, Hakkari'nin 3'te 3 yapması nedeniyle esnaflara teşekkürlerini sunarak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de gerekli cevabı verip faşizmi yıkma mesajları verdi. Ziyaretler sırasında esnaflar ise Hakkari halkının ilk turda gerekli cevabı verdiğini ikinci turda da daha yüksek bir oy oranıyla cevabı vereceği ve üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiklerini belirterek, bu kez Türkiye halklarının sandıklara gitmesi gerektiğini vurguladı.

Yapılan ziyaretler selamlaşma, broşür dağıtımı ve süreç değerlendirmesi yapılarak devam etti. Öte yandan Yeşil Sol Parti Hakkari il ve ilçelerinde yapacakları geniş kapsamlı ziyaretin süreceğine işaret etti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum