Yüksekova'da eşbaşkanlar kilitli parke taşı çalışmalarını takip etti

Yüksekova'da eşbaşkanlar kilitli parke taşı çalışmalarını takip etti

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, başlatılan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yüksekova Yeşildere Mahallesinde bulunan 202 Nolu Sokağı 206 Nolu sokağa bağlayan dere kenarı yeni yolda kilitli parke taşı döşeme çalışması yürütmeye başladı.

350 Metre uzunluğunda ve 7 Metre genişliğindeki yeni yolun yapımı öncesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince 150 metrelik kanalizasyon hat döşeme çalışması yapıldı.

whatsapp-image-2024-05-20-at-15-14-20-1.jpeg

Zemin hazırlık çalışmalarının bitmesi ile başlatılan Kilitli Parke Taşı döşeme çalışmalarını Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül, Şoreş Diri ve beraberindeki heyet yerinde inceledi.

Yürütülen çalışma ile ilgili bilgi veren Eşbaşkanlar, İlçe genelinde programlı şekilde çalışmaların yapılacağını ve ilçenin belediye ile ilgili olan tüm gereksinimlerini gidermek için çalışacaklarını ifade ettiler.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum