Van’da ilk ders zili çaldı

Van’da ilk ders zili çaldı

Van'da 2018-2019 eğitim öğretim yılı, 330 bin öğrenci ile 16 bin öğretmenin ders başı yapmasıyla başladı.

Eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan program, daha sonra Tunca Uras İlk ve Ortaokulunda devam etti. 

Programda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Sinan Aslan eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Okullarımızla alakalı almamız gereken tedbirler ve eğitimdeki eksiklerimizi geçtiğimiz haftaya masaya yatırdık. Elbette ki bütün sorunların üstesinden gelmemiz mümkün değil. Ancak elimizden gelen her şeyi yapacağımızın sözünü veriyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Aslan ve beraberindekiler öğrencilerle birlikte ilk ders zilini çaldı.

Öğrencilerin kitaplarının dağıtılması ile son bulan törene, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, ilçe milli eğitim yetkilileri, STK temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Van’da ilk ders zili çaldı

Van’da ilk ders zili çaldı

Van’da ilk ders zili çaldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.