Van'da 52 kilo 266 gram eroin maddesi ele geçirildi

Van'da 52 kilo 266 gram eroin maddesi ele geçirildi

Van’da güvenlik güçleri tarafından bir otomobil ve bir evde yapılan aramada 52 kilo 266 gram eroin maddesi ele geçirildi.

VAN - Van Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ile Van ve Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ülkemize yasa dışı yollarla girişi yapılan kaçakçılık faaliyetlerine yönelik ortaklaşa operasyon düzenlendi.

İllegal yollarla yurda sokulup ve buradan da batı illerine uyuşturucu sevkiyatının yapılacağı bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, Van-Hakkari karayolu üzerinde Kurubaş köprüsü yakınlarında sürücüsünün ismi açıklanmayan şahsın yönetimindeki otomobili durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada LPG tankının otomobilin alt kısmında ‘Zula’ diye tabir edilen bölmede 82 paket halinde 42 kilo 885 gram eroin maddesi ele geçirilirken, sürücü gözaltına alındı.


Öte yandan, ekipler, aynı gün Hacıbekir Mahallesi’ne bir evde yaptığı aramada 9 kilo 381 gram eroin maddesi ele geçirdi. Her iki olayda toplan 52 kilo 266 gram eroin maddesi ele geçirilirken, bu olaylarla bağlantılı olan ve gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. İHA

uyusturucu2.20130218160220.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.