Uzaktan eğitim programı açıklandı

Uzaktan eğitim programı açıklandı

Korona virüsü nedeniyle eğitimin uzaktan devam edeceği 23-27 Mart tarihleri arasında TRT ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden verilecek derslerin programı belli oldu.

Korona virüsü nedeniyle okulların tatil edilmesinin ardından öğrenciler 23 Mart Pazartesi itibariyle uzaktan eğitime geçecek. TRT ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) aracılığıyla gerçekleşecek uzaktan eğitim dersleri kapsamında, ilkokullarda 1’inci sınıf öğrencileri için Türkçe, ortaokullarda 5’inci sınıflar için Türkçe, lisede 9’uncu sınıf için Türk Dili ve Edebiyatı dersleri pazartesi saat 09.00’da başlayacak.

27 Mart tarihine kadar sürecek dersler yarım saat sürerken her dersin ortasına ve sonrasına etkinlik kuşağı eklendi. Derslerin tekrarlarına ilişkin saat aralıkları da programda yer aldı. EBA TV ilkokul, ortaokul ve liselerin derslerine dair günlere ve saatlere göre programı şu şekilde:

ders1-gdozel.jpgders3-gdozel.jpgders4-gdozel.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.