Trafik komisyonu incelemelerde bulundu

Trafik komisyonu incelemelerde bulundu

Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet ile Yüksekova Belediyesi'ne bağlı ekipler, tarihi İpek Yolu'nda incelemede bulundular.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet ve Yüksekova Belediyesi Trafik Komisyonu ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İpek Yolu'nda trafik düzeni ile ilgili bir dizi incelemede bulundular.

Söz konusu yolda iş makineleri ve yolcu taşıma minibüslerinin gelişi-güzel bir şekilde park etmelerinden doğan trafik sorununun, bu araçların belirlenen park alanlarına alınmasıyla çözülmesi planlanıyor. Daha rahat ve düzenli bir trafik akışının sağlanması için bir an önce çalışmalara başlanacağı da kaydedildi.

i-1-803.jpg

İpek Yolundaki trafik çözümü için çalışmalarına yeniden start verdiklerini belirten Yüksekova Belediyesi Trafik Komisyonu sorumlusu Abdulkerim Akdoğan, “Trafik Komisyonu olarak, Yüksekova’nın önemli sorunlarından biri olan İpek Yolu üzerinde bir inceleme yaptık. İncelemeler sonucu mutabakata varıp bundan sonraki düzenleme çalışmalarını Bölge Trafik müdürlüğü ile birlikte yapacağız. Umarız bundan sonra söz konusu yolda daha iyi çalışmalar yürüterek trafiği rahatlatacağız” dedi.

i-2-409.jpg

Yapılacak olan yeni düzenleme ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet ise “İpek yolunun iki şeridi gördüğünüz gibi iş makineleri, Esendere ve Van yolcu taşıma araçları ile maalesef işgal edilmiş durumda. Biz bu araçların İpek Yolu üzerinde kaldırılmasını istiyoruz. Bu durum Yüksekova’ya yakışmıyor. Bu yönde belediyemizin ve halkımızın talebi oldu. Biz de yerinde incelemelerde bulunarak bu sorunu çözmeye çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum