TFF: Tüm liglerdeki maçlar süresiz ertelendi

TFF: Tüm liglerdeki maçlar süresiz ertelendi

TFF Başkanı Büyükekşi, tüm liglerdeki maçlar süresiz ertelendiğini duyurdu.

Hakem Halil Umut Meler'in darp edilmesinin ardından olağanüstü toplantı yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu tüm liglerdeki maçlar süresiz ertelenmesi kararı aldı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Dün akşam oynanan Ankaragücü Çaykur Rizespor sonrası kendini bilmez caniler tarafından FIFA kokartlı hakemimiz çok kötü ve insanlık dışı bir saldırıya uğramıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Bugüne kadar hakemleri hedef göstererek hakemlere yönelik suça teşvik eden herkes bu aşağılık suçun sorumlusudur" dedi.

Büyükekşi, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren, hakemlere yönelik suça teşvik eden herkes bu aşağılık suçun ortağıdır. Kulüp başkanlarının, yöneticilerinin, teknik direktörlerinin, televizyon yorumcularının hakemleri hedef gösteren sorumsuz açıklamaları bugün bu alçak saldırıya zemin hazırlamıştır. Yıllar önce olmuş bazı olayları bugün olmuş gibi sürekli gündeme getiren herkes bu çirkinliğin sorumlusudur. Bu insanlık dışı saldırının sorumluları ve azmettiricileri hakkında devletimizle eş güdümlü olarak hak ettikleri tüm cezai işlemler uygulanmaya başlanmıştır. Sorumlu kulüp, kulüp başkanı, yöneticileri ve Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan tüm suçlular, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelenmiştir." 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.